Accountmanager @ Morphé

Vind jij vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk? Ben jij van nature een netwerker en krijg je een kick van New Business Development? En wil jij sales op de kaart zetten binnen een groeiende organisatie en hierbij je eigen visie in de praktijk brengen? Ben je daarnaast creatief en denk je out of the box als het op innovatieve salestechnieken aankomt?  Dan is de functie van Accountmanager bij Morphé wellicht jouw volgende uitdaging.

Dit is Morphé

Morphé helpt organisaties die in verandering willen treden. We zijn opgericht in 1997 en uitgegroeid tot een organisatie die door zowel grote Enterprises als overheid- en semi overheid wordt gevonden.  Omgevingen waarin wij actief zijn hebben doorgaans een uniek en complex karakter en onze verandertrajecten hebben alles te maken met IT Management, Agile, DevOps, Automation, Cloud en Security.

We zijn echte doeners. Wil de opdrachtgever in beweging komen, dan zijn wij daar om schouder aan schouder met onze klanten, de transformatie van de organisatie te realiseren. Hierbij bewegen we ons met name langs de inhouds-as. Onze missie is dan ook: "Empowering IT Transities & Transformaties".  Onze uitdaging is om zo veel mogelijk waarde toe te voegen en te zorgen dat resultaat geborgd wordt en zo behouden blijft. Uiteindelijk leidt dit vaak tot een langdurige samenwerking tussen ons en onze  opdrachtgevers.

Jouw uitdaging als Accountmanager bij Morphé

De functie van Accountmanager bij Morphé betreft een multidisciplinaire rol. De eerste focus ligt op het verwerven- en invullen van consultancy en programma trajecten voor de professionals van Morphé.  Dit doe je aan de hand van koude acquisitie om new business te realiseren en key accountmanagement om bestaande relaties verder uit te bouwen.  Ook houd je je bezig met alternatieve social actions om de zichtbaarheid en bekendheid van Morphé te vergroten. Je kunt hierbij denken aan het bouwen van een Employer Brand, een Social Media strategie en het organiseren van content. Voor de invulling van deze content krijg je uiteraard hulp van je collega’s uit het werkveld.

Naast je verantwoordelijkheden voor Morphé, krijg je ook zusterorganisatie Metaverses in je porfolio (https://metaverses.eu/nl/homenl/).  Metaverses is gespecialiseerd in datamigratie en voor deze club valt op het gebied van new business veel winst te behalen.

Het team van Morphé bestaat uit 12 hoogopgeleide professionals uit het werkveld. Als accountmanager ben je de eerste pilaar op het gebied van sales en dus krijg je de kans om jouw eigen salesvisie door te voeren binnen de organisatie. Omdat je de eerste bent, is er voor de ambitieuze accountmanager veel groeiperspectief. Groeit de organisatie, dan groei jij daarin mee en kan deze functie zich uitbreiden naar een Lead positie.

Je bent als accountmanager werkzaam in een zelfstandige functie en krijgt hierbij de vrijheid om flexibel te werken. Ook breng je tijd door op locatie bij nieuwe- en bestaande opdrachtgevers. Op vrijdagen is er ruimte om te sparren met collega’s en te werken aan je eigen ontwikkeling. Het hele team verzamelt zich dan op ons kantoor in Zoetermeer.  Eens per maand komen we op maandagavond bij elkaar voor centraal overleg en een goede hap.

Dit ben jij.

Jij bent overtuigend, ondernemend en krijgt een belangrijke rol in de groei van deze organisatie. Je bent sterk in zowel new business als relatiemanagement en hebt affiniteit met IT consultancy.  Je bent een echte zelfstarter en kunt goed omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die je van ons krijgt.

Dit breng je mee naar Morphé:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in de rol van Accountmanagement of New Business
 • Agile, DevOps en IT consultancy zijn jou niet onbekend
 • Je krijgt energie van het genereren van business development en bent niet vreemd van koude acquisitie
 • Je bent een uitstekende presentator en communicator die op verschillende niveaus kan communiceren
 • Je bent van nature een netwerker en brengt een eigen netwerk mee binnen de IT
 • Je bent overtuigend, leergierig en ondernemend

Dit bieden wij.

Bij Morphé word je onderdeel van een kleinschalig team waarbij veel aandacht wordt besteed aan de persoonlijke connectie. Je persoonlijke groeiambities staan voorop en Morphé helpt jou daar graag bij aan de hand van een groeiplan op maat, een ruim opleidingsbudget met mogelijkheden aanpast aan jouw leerstijl, inhouse-trainingen en actieve interne kennisdeling.

Wat je verder van ons mag verwachten:

 • Een uitstekend basissalaris oplopend tot €5.000,- (afhankelijk van profiel en ervaring)
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om ADV-dagen bij te kopen
 • Een competitieve bonus op basis van je persoonlijke resultaat
 • Een passend leasebudget en tankpas
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Een pensioenregeling waar je blij van wordt
 • Gave bedrijfsuitjes. Voorheen gingen wij al naar Istanbul, IJsland en Marrakesh
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar, die hierna bij wederzijdse tevredenheid omgezet wordt naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd

En nu?

Ben je enthousiast over de vacature van Accountmanager bij Morphé? Reageer dan nu! Neem contact op met Roy Bloem via 06-54383325 of roy.bloem@morphe.eu. Ik beantwoord graag al je vragen.