Senior Projectmanager / Junior Programmamanager @ Morphé

Vind jij vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk? En wil je werken voor organisaties waar IT verandertrajecten een uniek en complex karakter hebben? Wil jij met jouw kennis bijdragen aan het digitale succes van opdrachtgevers en je hierbij continu bewegen op het snijvlak van organisatie en IT? Dan is de functie van Project-/Programmamanager bij Morphé wellicht jouw volgende uitdaging.

Dit is Morphé

Morphé helpt organisaties die in verandering willen treden. We zijn opgericht in 1997 en uitgegroeid tot een organisatie die door zowel grote Enterprises als overheid- en semi overheid wordt gevonden.  Omgevingen waarin wij actief zijn hebben doorgaans een uniek en complex karakter en onze verandertrajecten hebben alles te maken met IT Management, Agile, DevOps, Automation, Cloud en Security.

We zijn echte doeners. Wil de opdrachtgever in beweging komen, dan zijn wij daar om schouder aan schouder met onze klanten, de transformatie van de organisatie te realiseren. Hierbij bewegen we ons met name langs de inhoud-sas. Onze missie is dan ook: "Empowering IT Transities & Transformaties".  Onze uitdaging is om zo veel mogelijk waarde toe te voegen en te zorgen dat resultaat geborgd wordt en zo behouden blijft. Uiteindelijk leidt dit vaak tot een langdurige samenwerking tussen ons en onze opdrachtgevers.

Jouw uitdaging als programmamanager bij Morphé

Als programmamanager ben je verantwoordelijk voor verandertrajecten bij jouw opdrachtgever. Je geeft leiding aan multidisciplinaire teams en past hierbij verschillende managementstijlen- en technieken toe.  Met behulp van best practices is het jouw taak om zoveel mogelijk waarde toe te voegen aan de opdrachtgevers en doelstellingen en afgesproken resultaten te behalen.

Je komt terecht in ons kleine en hechte team, bestaande uit 12 hoogopgeleide professionals. We houden van uitdagingen, denken graag anders dan anders en gaan tot het gaatje om ieder verandertraject tot een succes te maken.

Je bent als programmamanager in principe 4 dagen aanwezig bij jouw opdrachtgever. Op vrijdagen is er ruimte om te sparren met collega’s en te werken aan je eigen ontwikkeling. Het hele team verzamelt zich dan op ons kantoor in Zoetermeer.  Eens per maand komen we op maandagavond bij elkaar voor centraal overleg en een goede hap.

Dit ben jij.

Jij houdt van afwisseling, maakt graag impact en zet een extra stap om samen met je team zoveel mogelijk waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers.  Je bent een echte zelfstarter en kunt goed omgaan met de vrijheid en verantwoordelijkheid die je van ons krijgt.

Dit breng je mee naar Morphé:

 • Je beschikt over een WO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in project- en/of programma management
 • Je hebt affiniteit met actuele trends en ontwikkelingen rondom o.a. Agile, DevOps, CI/CD, IT automation, Containers, AI en Machine Learning
 • Het is niet noodzakelijk dat je ervaring hebt als consultant. Projectervaring is wel een vereiste in deze functie
 • Je bent een uitstekende presentator en communicator die op verschillende niveaus kan communiceren
 • Je hebt ervaring met verschillende managementstijlen en -technieken
 • Je bent overtuigend, leergierig en ondernemend

Dit bieden wij.

Bij Morphé word je onderdeel van een kleinschalig team waarbij veel aandacht wordt besteed aan de persoonlijke connectie. Je persoonlijke groeiambities staan voorop en Morphé helpt jou daar graag bij aan de hand van een groeiplan op maat, een ruim opleidingsbudget en mogelijkheden die we afstemmen op jouw leerstijl, inhouse-trainingen en actieve interne kennisdeling.

Wat je verder van ons mag verwachten:

 • Een uitstekend basissalaris tussen 4.000,- en 6.000,- (afhankelijk van profiel en ervaring)
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om ADV-dagen bij te kopen
 • Een uitstekende bonus, gebaseerd op behaalde resultaten
 • Een passend leasebudget en tankpas
 • Een telefoon en laptop van de zaak
 • Een pensioenregeling waar je blij van wordt
 • Gave bedrijfsuitjes. Voorheen gingen wij al naar Istanbul, IJsland en Marrakesh
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar, die hierna bij wederzijdse tevredenheid omgezet wordt naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd

En nu?

Ben je enthousiast over de vacature van Programmamanager bij Morphé? Reageer dan nu! Neem contact op met Roy Bloem via 06-54383325 of roy.bloem@morphe.eu. Ik beantwoord graag al je vragen.