Senior DevOps Engineer / Coach @ Morphé Advanced Technology Services

Morphé Advanced Technology Services (ATS) is onderdeel van de Morphé Group. Morphé helpt organisaties die in verandering willen treden. Omgevingen waarin wij actief zijn hebben doorgaans een uniek en complex karakter en de verandertrajecten hebben alles te maken met IT Managament, Agile, DevOps, Automation, Cloud en Security. Wil de opdrachtgever in beweging komen, dan zijn wij daar om schouder aan schouder met onze klanten, de transformatie van de organisatie te realiseren. Echter; waar Morphé stopt als het gaat om technische inhoud, gaat Morphé ATS verder. Wij gaan nóg dieper in op de inhoud van het traject en hebben een sterke focus op het digitale succes van onze opdrachtgevers.  Morphé ATS is opgericht in 2019 en is als “technisch zusje” gespecialiseerd in de ondersteuning van automation en IT4IT.

Jouw uitdaging als Senior DevOps Engineer / Coach

Als Senior DevOps Engineer kun je breed reflecteren op de onderwerpen Automation en DevOps. Binnen deze functie bekleed je een sleutelrol en fungeer je als brug tussen de technische klantvraag en de project en/of programmamanagers van Morphé.  Je neemt de lead in het bouwen van specifieke applicaties en CI/CD pipelines. Je krijgt de mogelijkheid om zelf mede het landschap te bepalen, waarbij OpenSource, Cloud, CI/CD en DevOps samenkomen.

Je bent de eerste DevOps Engineer binnen Morphé ATS en krijgt daarom de kans om samen met de oprichters mee te denken over de verdere toekomst en inrichting van de organisatie en de technologie. Door de combinatie van jouw diepgaande kennis van de “T” en je communicatieve vaardigheden, ben jij voor jouw opdrachtgevers onmisbaar in technische transformaties.

Je komt terecht in ons kleine en hechte team, bestaande uit 12 hoogopgeleide professionals. We houden van uitdagingen, denken graag anders dan anders en gaan tot het gaatje om ieder verandertraject tot een succes te maken.  Al onze collega’s beschikken over een breed-pallet van technische kennis en komen uit verschillende hoeken van het IT werkveld.

Je bent als DevOps Engineer in principe 4 dagen aanwezig bij jouw opdrachtgever. Op vrijdagen is er ruimte om te sparren met collega’s en te werken aan je eigen ontwikkeling of labs. Het hele team verzamelt zich dan op ons kantoor in Zoetermeer.  Eens per maand komen we op maandagavond bij elkaar voor centraal overleg en een goede hap.

Dit ben jij.

Jij bent ambitieus, hebt kennis van diverse programmeer- en scripttalen en hebt de softskills om mentor/coach te zijn van toekomstige DevOps Engineers van Morphé. Daarnaast ben je een kartrekker en volg je de laatste trends en ontwikkelingen.

Dit breng je mee naar Morphé:

 • Je beschikt minimaal over een HBO diploma, bij voorkeur in een technische richting
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als DevOps Engineer
 • Je hebt ruime ervaring met o.a. OO programming, Azure, AWS, Docker en Kubernetes
 • Je hebt ervaring met configuratie-management tools zoals Ansible, Chef of Puppet
 • Het is niet noodzakelijk dat je ervaring hebt als consultant. Projectervaring is wel een vereiste in deze functie
 • Je bent een uitstekende presentator en communicator die op verschillende niveaus kan communiceren
 • Je hebt ervaring met verschillende managementstijlen en -technieken
 • Je bent kritisch, onderzoekend en analytisch
 • Je bent bereid je te certificeren op specifieke gebieden (bijv. Azure, AWS, specifieke tooling of kennisgebieden)

Dit bieden wij.

Bij Morphé word je onderdeel van een kleinschalig team waarbij veel aandacht wordt besteed aan de persoonlijke connectie. Je persoonlijke groeiambities staan voorop en Morphé helpt jou daar graag bij aan de hand van een groeiplan op maat, een ruim opleidingsbudget en mogelijkheden die we afstemmen op jouw leerstijl, inhouse-trainingen en actieve interne kennisdeling.

Wat je verder van ons mag verwachten:

 • Een uitstekend basissalaris tussen 4.000,- tot 6.500,-(afhankelijk van profiel en ervaring)
 • 8% vakantiegeld, 25 vakantiedagen en de mogelijkheid om ADV-dagen bij te kopen
 • Een uitstekende bonus, gebaseerd op behaalde resultaten
 • Een passend leasebudget en tankpas
 • Een iPhone van de zaak
 • Een Macbook Pro (of als je dat liever hebt, iets vergelijkbaars)
 • Een pensioenregeling waar je blij van wordt
 • Gave bedrijfsuitjes. Voorheen gingen wij al naar Istanbul, IJsland en Marrakesh
 • Een arbeidsovereenkomst van een jaar, die hierna bij wederzijdse tevredenheid omgezet wordt naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd

En nu?

Ben je enthousiast over de vacature van Senior DevOps Engineer / Coach bij Morphé? Reageer dan nu! Neem contact op met Roy Bloem via 06-54383325 of roy.bloem@morphe.eu. Ik beantwoord graag al je vragen.