DNA Morphé

Wie zijn we?

Ons team

Houdt er van om uitdagingen van klanten aan te gaan en op te lossen. We zijn anders dan anders, denken out-of-the-box en oplossingsgericht. We gaan tot het gaatje om noodzakelijke informatie boven water te krijgen en de afgesproken resultaten te behalen. We komen met kennis van zaken en een uitgebreide ervaring in verschillende sectoren zoals financiën, telecommunicatie, lokale - en centrale overheid, logistiek en transport, uitgeverijen etc.

De teamleden

We zijn hoogopgeleide (HBO/Universitair) professionals op verschillende vakgebieden zoals Bedrijfskunde en Informatica. Via verschillende carrière paden zijn we bij Morphé geland. Daardoor beschikken we over kennis van zaken en een uitgebreide ervaring in verschillende sectoren zoals financiën, verzekeringen, telecommunicatie, lokale - en centrale overheid, logistiek en transport, uitgeverijen etc. We gebruiken deze unieke combinatie van kennis en ervaring om snel te schakelen naar de nieuwe klantomgeving, de complexiteit daarvan te doorgronden en toegevoegde waarde te leveren. Uiteindelijk leidt dit vaak tot langdurige samenwerking tussen Klant en Morphé en tussen Morphé medewerkers en opdrachtgevers.

Flexibele schil

Naast de eigen medewerkers beschikt Morphé over een uitgebreide flexibele schil van ZZP' ers en gespecialiseerde bedrijven die met ons samenwerken om onze klanten snel en goed te helpen. Hebben we de juiste mensen op een bepaald moment niet beschikbaar of is er een specialist nodig om een specifiek probleem op te lossen dan kunnen we terugvallen op een uitgebreid netwerk.

Wat doen we?

Onze missie

Onze missie is "Empowering IT Transities & Transformaties". Samen met onze klanten voeren we strategische veranderingen door op het vlak van organisatie en IT.

Onze kernwaarden.

"Creating value with your people". Deze slogan geeft onze kernwaarden uitstekend weer. Onze uitdaging is om zo veel mogelijk waarde toe te voegen  aan uw organisatie. We werken keihard samen met uw mensen aan de veranderingen. Staan schouder aan schouder met uw mensen om uw doelstellingen te realiseren en de afgesproken resultaten op te leveren. We zorgen nadat de opdracht is afgerond dat de resultaten geborgd zijn in uw organisatie, zodat u maximaal tevreden bent. 

Morphé & Maatschappij

Morphé staat midden in de maatschappij en draagt daar op verschillende manieren graag aan bij. We begeleiden studenten die bij ons afstuderen en geven les aan het NOVI, waardoor we onze kennis doorgeven aan een volgende generatie. We bevorderen Het Nieuwe Werken waardoor we minder in de file staan en werk en privé beter in balans blijft. Hierdoor en door de keuze voor milieuvriendelijke auto's of de trein reduceren we onze CO2 uitstoot. Verder ondersteunt Morphé de stichting 2GiveBack bij het ontwikkelen en aanbieden van computeronderwijs in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. 2GiveBack verzamelt gebruikte computers bij bedrijven en particulieren. Zij installeren de computers opnieuw en maken ze klaar voor het onderwijsdoel, rekening houdend met het land van bestemming.

Morphé en sport

Morphé stimuleert graag mensen met ambitie en een drive om topprestaties te leveren! Daarom sponsoren we zowel de breedtesport als topsport. Morphé ondersteunt de Nederlandse squashpro Piëdro Schweertman bij zijn ambities om hoger op de wereldranglijst te komen. We wensen Piëdro veel succes bij zijn verdere klim naar de top!

Morphé sponsort ook HSRC De Diepput D1".  Wij wensen hen ook veel succes en plezier.