Onze klanten

Gerenommeerde organisaties, blij en trots, uitmuntend resultaat!

We zijn blij met onze klanten. En trots dat we voor zoveel gerenommeerde organisaties hebben mogen werken.

Gelukkig zijn onze klanten vaak net zo blij met ons. En daar doen we alles voor. We doen ons uiterste best om een uitmuntend resultaat te halen. Werken hard en slim. Daar coachen we elkaar continu op door middel van schaduwmanagement. Elke Morphé professional beschikt over een schaduwmanager die hij of zij dag en nacht kan bellen met allerhande vragen. En natuurlijk benadert de schaduwmanager zijn of haar collega regelmatig: hoe gaat het met jou en de opdracht en kan ik je ergens mee helpen?

Gedurende de opdracht houden we intensief contact met de opdrachtgever. Hoe blij is hij met ons? Zijn de resultaten en het proces (minimaal) volgens verwachting, hoe is de relatie?     Wat kan er beter, anders?

En natuurlijk meten we continu de tevredenheid van onze klanten.  En met een gemiddelde waardering van 8,5 zijn we blij maar nog niet tevreden.

Dit zeggen ons klanten over ons:

"Morphé pakt zelf voorbeeldrol voor sturen op resultaat."

"In staat om snel te structureren en de quick wins te pakken."

“Het was geweldig samenwerken met de mensen van Morphé. Met drive en goede resultaten maar ook heel plezierig.”

“Relatie met de heren die ingezet zijn is top, zij staan voor mij voor Morphé."

“Eén zijn met het team en op een natuurlijke wijze het stuur in handen houden, zodat de doelstellingen van het project worden gerealiseerd.“

“Het is voor mij zichtbaar dat alle benodigde kennis en kunde van Morphé werd ingezet. Dat gaf me veel vertrouwen in Morphé.”