Werken bij Morphé?

Bij Morphé kun je rekenen op...

Unieke en complexe verandertrajecten binnen uitdagende (enterprise) organisaties

Echte doeners! Wij brengen onze klanten “hands-on” in beweging, met name langs de inhoudsas

Kennisdeling en innovatie. Op vrijdag werken wij met z’n allen op ons kantoor in Zoetermeer om als team nóg beter te worden

Veel vrijheid, eigen verantwoordelijkheid en de ruimte om projecten te ownen

Een klein maar hecht team met korte lijnen. “Klein team, grootse impact”

Fun! We houden van leuke dingen en teambuilding. Je kunt bij ons rekenen op leuke teamuitjes, pizza-avonden en reisjes naar het buitenland

Onbegrensde kansen en mogelijkheden. Heb jij een nieuw innovatief idee of wil je een strategie inbrengen? Samen met jou bekijken we hoe we dit in de praktijk kunnen brengen.

Roy Bloem
Managing Partner

roy.bloem@morphe.eu
+31654383325

Accountmanager

Ben jij van nature een netwerker en krijg je een kick van New Business Development? En wil jij sales op de kaart zetten binnen een groeiende organisatie en hierbij je eigen visie in de praktijk brengen? Ben je daarnaast creatief en denk je out of the box als het op innovatieve salestechnieken aankomt? Dan is deze rol wellicht iets voor jou!

Programma manager

Wil jij werken voor organisaties waar IT verandertrajecten een uniek en complex karakter hebben? Wil jij met jouw kennis bijdragen aan het digitale succes van opdrachtgevers en je hierbij continu bewegen op het snijvlak van organisatie en IT? Dan is deze rol wellicht iets voor jou!

DevOps Engineer

Kun jij breed reflecteren op de onderwerpen Automation en DevOps? Ben je ambitieus, heb je kennis van diverse programmeer- en scripttalen én hebt de softskills om mentor/coach te zijn van toekomstige DevOps Engineers van Morphé? Dan is deze rol wellicht iets voor jou!