Werken bij Morphé?

Morphé is op zoek naar nieuw talent. Mensen die verder willen gaan dan een afgeronde opdracht, mensen voor wie persoonlijke groei en kennisoverdracht belangrijk is. De Morphé mens is een apart type. Iemand met belangstelling voor technische details, maar tegelijkertijd iemand die de grote lijnen weet uit te zetten en vast te houden.

Werken bij Morphé staat voor het leveren van professionaliteit en kwaliteit aan de top van Nederlandse private en publieke instellingen. Wij worden ingehuurd voor het realiseren van complexe transitie en transformatie projecten die complete ICT organisaties raken. Daarom is werken bij ons top sport en stellen wij hoge eisen aan elkaar, zowel op het gebied van kennis als op competentie en empathie.

Top prestaties kunnen alleen gerealiseerd worden als de randvoorwaarden ook van het hoogste niveau zijn. Daarom beloont Morphé haar medewerkers met een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder privé gebruik van een leaseauto, mobiele telefoon en laptop.

Wij bevorderen Het Nieuwe Werken, als het beter uitkomt om op een ander tijdstip of locatie te werken dan is dat prima. Bij een klant houden wij ons natuurlijk aan de geldende gebruiken.

Wij vinden ontwikkeling en een brede betrokkenheid belangrijke voorwaarden voor ons succes. Daarom krijgt iedereen voldoende tijd voor projecten die jij zelf belangrijk vindt. Bijvoorbeeld voor innovatie, deelname in een netwerk of werken aan je eigen kennis en vaardigheden.

 
Ben je geïnteresseerd om je ambities met ons te bespreken, neem dan contact op met Roy Bloem via r.bloem@morphe.eu of 06 5438 3325.